maandag 25 januari 2021

missie gericht bezig zijn

 Er is al weer van alles gebeurd. Sneltest vandaag. Veel gewerkt, 24 uurs diensten. Bij mensen in huis meedraaien. En dan ook nog de wens om meer missiegericht bezig te zijn. Maar wat is dan precies mijn missie?

Wat me in iedere geval duidelijk is al, is dat het gaat om het bewegen naar een diepere waarheid voorbij de 3D. Hartgebaseerd leven voorbij de 3D. 

De familie waar ik nu in terecht ben gekomen leeft helemaal 3D. Daar zit echt niks diepers of hogers in. Nergens. Daar kan ik dus geen energie uit halen.

zondag 10 januari 2021

channeling volgens Lee Harris

Wat wil mijn ziel me vertellen vandaag?

Er wordt gelachen. Ga ik een beetje hier officieel zitten doen wat ik al dagelijks sinds jaar en dag gewoon doe. 

Dan ga ik maar even naar de laatste inzichten: van de snippertjes naar de geen respons van Maurice, naar de geen match in het algemeen naar het allerlaatste inzicht van vandaag: 

de schok rondom het besef van geen match ontstaat waar het verschil duidelijk wordt tussen mijn intentie van verbinding en de algemene intentie in het systeem waarin ik terecht ben gekomen, die tot nu toe de één of andere versie is van afgescheidenheid...waarin regels gelden van "survival of the fittest".

Op dit moment is dat zichtbaar in het wonen op kraneven, waarbij ik neergezet wordt als een moeilijke klant als ik de andere partij ter verantwoording roep mbt zijn aandeel van de afspraak. Maar ook in de situatie met school, die mij willen laten betalen voor het feit dat zij de boel hebben vertraagd. Ik werd al benadeeld en nu moet ik daar ook nog voor betalen. Dat ben ik niet van plan.

De uitdaging zit m in het duidelijk maken van mijn regels en die laten gelden. In ieder geval ze duidelijk maken aan de andere partij. In de situatie met school heb ik daar een mooie gelegenheid voor. Dus dat gaan we doen. En dan kan ik daarna kijken naar de woonsituatie. Want daarin wil ik ook naar een andere realisatie toe.


Ik wil nog even deze opschrijven: 
Ik ben zelf dus heel vaak geen match vanwege mijn hartverbinding-drive, als ik in systemen terecht kom die nog draaien op regels van afgescheidenheid. Dat zijn de meeste systemen dus. Dat leidt er uiteindelijk toe dat ik afgewezen wordt door dat systeem, omdat ik niet match en niet meer mee kan doen met hun regels.

Hier is heel vroeg conflict ontstaan: wees niet jezelf, rondzwerven op zoek naar waar het wel kan en me terug trekken uit de wereld in eenzaamheid. Deze staan allemaal haaks op mijn basis-intentie voor verbinding.


Ik zie in ieder geval nu wel dat wat ik naar Maurice heb gedaan, gechannelde info is vanuit verbinding. En als ik geconfronteerd wordt met gespuug zoals van Marga van Kraneven, ben (was)  ik daar niet meer toe bij machte. Dan raakte ik verstrikt in de netten van de regels van het systeem strijd en armoede bewustzijn (afgescheidenheid).

De truc is dus om zelf in de vibe van verbinding te blijven en van daaruit mijn gezichtspunt te communiceren, zoals ik heb gedaan naar die nachtzuster van Savant.

Dat staat me te doen met de mail naar school. Dat laten ontstaan vanuit de verbondenheid met wat nu gecommuniceerd wil worden. Het grappige is, is dat dit altijd het geval is natuurlijk. Maar ik wil toe naar communiceren vanuit mijn regels en vibe. En dat de buitenwereld daar dus op aansluit in plaats van andersom wat ik vele jaren gedaan en waar ik me aan probeerde te ontworstelen.

Ookay, ik denk dat dit het wel was voor nu. En dank wederom, voor Lee en alles wat zich nu voordoet als kans.



bericht aan Heiderieke

 Hoi Heiderieke, Graag wil ik nog even terugkomen op onze laatste gesprekken. Ik heb er even over na moeten denken en weet eigenlijk nog ste...