donderdag 18 maart 2021

tekst voor mandy

Anders dan de readingen van veel andere readers, die veelal kaarten leggen over doorsnee onderwerpen als werk en liefde en een voorspellend karakter hebben, zijn de readingen van Mandy een uitnodiging voor het aannemen van nieuwe perspectieven op een heel breed scala aan thematiek. Onconventioneel en niks uit de weg gaand ook. 

Juist dat nieuwe perspectief is voor mij enorm waardevol gebleken voor het zetten van een volgende stap. Voor mij is een reading van Mandy op bijzondere wijze bevestigend, geruststellend of zelfs verlossend van achterhaalde gewoontes en ideeën. Het voelt alsof ze in gesprek is met mij; ook die delen van mij die voor veel anderen onzichtbaar blijven of lastig tot uitdrukking te brengen zijn. Mandy vindt dan wel de woorden, met gemak, zo lijkt. Haar boodschappen zijn op een bepaalde manier gelaagd, waardoor ze voor meer mensen van toepassing blijken te zijn. Gemoedelijk van sfeer ook en met een respect en waardering voor het unieke zijn en verhaal van de ander. Op geen enkele wijze te vergelijken met de gebruikelijke readingen van anderen. 

bericht aan Heiderieke

 Hoi Heiderieke, Graag wil ik nog even terugkomen op onze laatste gesprekken. Ik heb er even over na moeten denken en weet eigenlijk nog ste...