maandag 13 februari 2023

brief voor stageplek

Goedemorgen,

Ik heb uw email adres gekregen van Hanke van der Veen van het Expeditielab. Graag wil ik het volgende aan u voorleggen. 

In september ga ik me omscholen en start ik met de deeltijd opleiding tot psychomotorisch therapeut te Nijmegen. De laatste 11 jaar ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk zorgverlener/verzorgende ig op diverse werkplekken, als zzp-er. In aanloop naar de start van de opleiding en om alvast in te kunnen stromen op een leer-werkplek heb ik onlangs de Rots en Water training met succes doorlopen. Die mag ik nu aanbieden aan leerlingen vanaf groep 7.

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om alvast te starten met het ondersteunen van leerlingen, die bijvoorbeeld in beeld zijn bij zorgteams. Het is voor mij zeker een optie om dit in eerste instantie op vrijwillige basis te doen, en bijvoorbeeld enkele weken mee te draaien om te laten zien wat ik in huis heb. Ik stel het erg op prijs als hier op één of andere manier mogelijkheid voor is, of gemaakt kan worden.

Graag hoor ik dat van u. Mocht het niet lukken om mij hierover via mail te berichten, dan zal ik zelf na de voorjaarsvakantie telefonisch contact opnemen.


met vriendelijke groet,

Carry Verrijt

zondag 5 februari 2023

brief naar pa en ma

Pa en ma,

Ik heb besloten om mezelf helemaal terug te trekken uit het contact met jullie, om mezelf de ruimte te geven die ik nodig heb in mijn therapeutische proces. Hoe lang dat nodig is, kan ik vanaf hier niet overzien.

Ik zal niet reageren op telefoontjes als die komen. Ook niet met mijn verjaardag. Reden is dat de gang van zaken binnen het contact heel ondermijnend is voor mijn gezondheid en welbevinden. Ik word er telkens opnieuw ongelukkig van.

Carry



bericht aan Heiderieke

 Hoi Heiderieke, Graag wil ik nog even terugkomen op onze laatste gesprekken. Ik heb er even over na moeten denken en weet eigenlijk nog ste...